Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/lixland/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512

Suporti pentru miezuri

Vemek este unnul dintre cei mai cunoscuti producatori de suporti se miezuri pentru turnatorii. Suportii rotunzi cu un picior sunt dintre cei mai folositi suporti folositi la turnarea blocurilor motor,cilindrilor ,pieselor pentru boilere sau pompe.De aceea se gasesc tot timpul in stoc intr-o gama variata de dimensiuni.

Suportii cu placa fuzibila sunt creati special pentru piese ce trebuie sa reziste la presiune ca de exemplu piese auto,pentru pompe, boilere etc..Ei contin o placuta fina sudata exact la jumatatea piciorului pentru a se pozitiona exact la jumatatea peretelui piesei la turnare.

Suporti pentru piese mici, suporti speciali, suporti patrati,suporti pentru radiatoare , sunt numai citeva exemple de suporti din vasta gama realizata de Vemek.

Suporti racitori, cuie pentru fixare miezuri, suporti speciali, distantieri, articole speciale, suporti autoadezivi, sunt produse realizate de compania italiana specializata VEMEK.

Pentru detalii vizitati: www.vemek.it

View the embedded image gallery online at:
http://www.lixland.ro/ro/suporti-pentru-miezuri#sigFreeId12639d1e24