Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/lixland/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512

Materiale refractare

CALDERYS FRANTA

Calderys ofera o gama larga de inalta performanta de solutii modulare si adaptate nevoilor clientului.

Datorita ofertei foarte flexibile, clientii nostri pot sa aleaga solutiile care se adapteaza cel mai bine exigentelor lor.

Intelegind foarte bine procesul de productie al clientilor nostri, Calderys furnizeaza solutii refractare de mare valoare cum ar fi:

  • Produse refractare
  • Asistenta tehnica si servicii de punere in opera integrate

Lider mondial si European, Calderys furnizeaza astazi cea mai larga gama de produse monolitice pentru siderurgie, turnatorie, aluminiu, ciment, industrie termica si petrochimica.

Calderys in cifre: cifra de afaceri de peste 500 milioane de euro annual,peste 2000 angajati,18 fabrici de productie in 14 tari, birouri in 28 tari, clienti in peste 100 de tari.

PRODUSE

Produsele noastre raspund exact exigentelor clientilor nostri si vorbim de produse refractare monolitice produse de noi, piese prefabricate sau alte produse prefabricate sau nu care completeaza solutiile noastre tehnice. Acestea includ produse izolante, sisteme de ancorare si alte accesorii care ajuta la aplicarea solutiilor de succes.

Gama noastra de produse monolitice este destinata la diverse utilizari industriale : betoane dense cu continut scazut si foarte scazut de ciment, betoane izolante, mase plastice, mase uscate gata amestecate, cimenturi de lipire si mortare refractare. Betoanele pot fi turnate si vibrate sau autocurgatoare ( fara vibrare ),torcretate sau plastice.

PRODUSE pentu industria de TURNATORIE

Cu mai mult de un secol de parteneriat cu industria de turnatorie CALDERYS este astazi lider mondial. Noi furnizam numeroase produse destinate turnatoriilor de fonta si otel, neferoase atit pentru cupru si aliajele sale cit si pentru aluminiu.

Turnatoriile feroase si neferoase: avem solutii pentru toate tipurile de echipamente din turnatorie cum sunt cuptoarele cu creuzet de joasa si medie frecventa, cuptoarele cu canal si oale de turnatorie.

Pentru industria aluminiului, CALDERYS propune o gama variata de solutii pentru fiecare etapa a producerii aluminiului secundar cuprinzind cuptoare de topire si de mentinere, cuptoare de inductie, oale si jgheaburi. Avem de asemenea solutii recunoscute si pentru aluminiul primar.

PRODUSE pentru industria TERMICA

Acest sector inglobeaza diversele industrii care apeleaza la procesele termice: ciment, incinerare, centrale electrice, petrochimie dar si industria sticlei si hirtiei.

Pentru incineratoare si centrale electrice, bazindu-ne pe ani indelungati de experienta in acest domeniu,solutiile noastre dedicate si eficiente sunt recunoscute in centralele electrice, incineratoarele de deseuri menajere, de deseuri speciale, incineratoare de biomasa, cu plasma sau incineratoare de azbest. Avem solutii inovative pentru incineratoare in pat fluidizat circulant sau static.

PE TOATE PIETELE SOLUTIILE NOASTRE RASPUND NEVOILOR CRESCINDE PENTRU:

Fiabilitate, Productivitate,Siguranta

3R…. reducerea pierderilor de productie, reducerea consumului de energie, reducerea timpului de instalare si cresterea duratei de viata a captuselilor refractare.

Acestea sunt solutiile refractare CALDERYS!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne CONTACTATI sau vizitati pagina producatorului www.calderys.com

View the embedded image gallery online at:
http://www.lixland.ro/ro/materiale-refractare#sigFreeIda84d25c422