Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/lixland/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512

Instalatii vacuum turnare sub presiune

FONDAREX

Lider mondial in tehnologia turnarii in vid

Compania FONDAREX SA este pionierul si liderul mondial in tehnologia turnarii sub vid a pieselor din aluminiu, alama, zinc si plumb sub presiune. Fondarex exporta stiinta sa in peste 56 de tari si are mai mult de 800 de clienti.

Tehnologia Tunarii in Vid este folosita pentru cresterea calitatii pieselor turnate sub presiune din aliaje neferoase, precum structura, densitatea si suprafata, si pentru optimizarea procesului.

Fondata in 1946 ca turnatorie in Montreux Elvetia, pe malul Lacului Geneva, FONDAREX a fost inventatorul si pionierul turnarii in vid a pieselor realizate sub presiune.

Din 1978 compania a condus simultan activitatea de turnatorie si cea a unei unitati de cercetare aplicata.

In 1952 ca raspuns la nevoile tehnice si economice specifice ale turnatoriilor din acea perioada, FONDAREX a inventat primul sistem de turnare a pieselor sub presiune in vid.

In 1989,Fondarex, sub conducerea lui Konrad Baumgartner, s-a transformat intr-o companie integrata.

De atunci,cunostintele sale si experienta nu au incetat sa se dezvolte fortind spiritul sau de pionierat devenind o companie inventiva valoroasa in domeniul sau de specialitate.

Astazi FONDAREX este lider mondial in tehnologia turnarii sub vid a pieselor sub presiune.

Pentru detalii vizitati: www.fondarex.com